Política de Privacitat

El nostre objectiu, és ser el més transparents possible amb els nostres usuaris i clients, sobre les dades personals que recopilem. La seva privacitat és important per a nosaltres.

Mitjançant la lectura de la present Política de privacitat, l'usuari queda informat sobre la forma en què TECNOVAL MECANIZADOS CNC SL recapta, tracta i protegeix les dades de caràcter personal que li són facilitats a través del lloc web - http://www.tecnovalcnc.com (d'ara endavant, el lloc web) i aquelles altres dades que pugui facilitar en un futur a TECNOVAL MECANIZADOS CNC SL per altres mitjans.

L'usuari ha de llegir amb atenció aquesta Política de privacitat, que ha estat redactada de forma clara i senzilla, per facilitar la seva comprensió, i determinar lliure i voluntàriament si desitja facilitar les seves dades personals a TECNOVAL MECANIZADOS CNC SL.

En emplenar qualsevol formulari i fer clic en la casella "He llegit la política de privacitat" o similar, l'usuari manifesta expressament que ha llegit la present política de privacitat on s’indiquen els tractaments de dades que es realitzen i les finalitats, entre d’altres informacions, donant-se així compliment al deure d’informar que imposa la normativa de Protecció de Dades.

En aquells casos en que en la plana web corporativa es sol·liciti el consentiment per a una finalitat concreta, en clicar la casella “Accepto” o similar, l’usuari dona el consentiment inequívoc i exprés per al tractament en qüestió.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

  • Identitat: TECNOVAL MECANIZADOS CNC SL -NIF: B17678111
  • Adreça postal: C/ GARBI, 7 POL. IND. PONT DEL PRINCEP, 17469 VILAMALLA (GIRONA)
  • Telèfon: 972527428
  • Correu electrònic: gestion@tecnovalcnc.com

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En TECNOVAL MECANIZADOS CNC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, així com els nostres butlletins. No es prendran decisions automatitzades en base a les dades proporcionades.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l'interessat no sol·liciti la seva supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Consentiment de l'interessat: Atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en TECNOVAL MECANIZADOS CNC SL procedeixen del propi interessat o del seu representant legal.

No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l'origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l'afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l'orientació sexual d'una persona física). 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en TECNOVAL MECANIZADOS CNC SL estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, TECNOVAL MECANIZADOS CNC SL deixarà de tractar les dades, a menys que hi hagi motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

També tindrà dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals. Això significa que tindrà dret a rebre les dades personals que ens hagi facilitat en un format estructurat, d'ús comú i llegible per una màquina, per poder transmetre-ho a una altra entitat directament, sempre que tècnicament sigui possible.

Pot exercir els seus Drets adreçant-se al responsable presencialment, per correu postal acompanyant fotocòpia del seu DNI o document oficial identificatiu, o bé per correu electrònic a l’adreça electrònica del responsable, acompanyant a la instància/sol·licitud una fotocòpia del seu DNI o document oficial identificatiu. Els formularis per a les sol·licituds/exercici de drets, pot trobar-los al següent lloc web:

https://www.aepd.es/reglamento/derechos/index.html#anchor4

En cas que cregui vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent:

Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6, 28001 – Madrid.

https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/vistas/infoSede/canalesAcceso.jsf

 

POLÍTICA DE COOKIES 

Què són les cookies?

Una cookie és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador a l’accedir a determinades planes web. Les cookies permeten a una plana web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma que utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari. 

Per què utilitza les cookies aquesta plana web i quines són?

Aquesta plana web utilitza les cookies per a una sèrie de finalitats, incloses:

  • Cookies d’anàlisi: Són aquelles cookies que, bé tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el número d’usuaris i així realitzar una mesura i anàlisi estadístic de la utilització que fan els usuaris del servei. Per això, s’analitza la seva navegació en la nostra plana web amb la finalitat de millorar l’experiència de l’usuari. 
  • Cookies tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través de la plana web o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveix que en ella existeixen. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so. 
  • Cookies sobre personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en el seu terminal o que el propi usuari defineixi. Per exemple, l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, el disseny de continguts seleccionat, geolocalització del terminal i la configuració regional des d’on s’accedeix al servei. 
  • Cookies sobre preferències: Aquestes cookies permeten que els nostres llocs web recordin informació que canvia l’aspecte o el comportament del lloc, com, per exemple, el teu idioma preferit o la regió en la que et trobes. Per exemple, al recordar la teva regió, un lloc web pot proporcionar-te notícies sobre el trànsit o butlletins meteorològics locals. Aquestes cookies també et permeten canviar la mida del text, la font i altres parts de les planes web que puguis personalitzar.
  • Cookies publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió eficaç dels espais publicitaris que s’han inclòs en la plana web o aplicació des de la que es presta el servei. Permeten adequar el contingut de la publicitat per tal que aquesta sigui rellevant per a l’usuari i per evitar mostrar anuncis que l’usuari ja ha vist.

El detall de les cookies utilitzades, entre d’altres, en aquesta plana web és el següent:

Cookies Nom Tipus Propòsit Més informació
_CONSENT _NID _OGPC _1P_JAR Google Analytics De terceros Recollir informació sobre la navegació dels usuaris per al lloc amb la finalitat de conèixer l’origen de les visites i altres dades similars a nivell estadístic. No obté dades dels noms o cognoms dels usuaris ni de la adreça postal concreta des d’on es connecten Google Analytics Centro de privacidad de Google: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/
CMSSESSID5c786a35; mle Tecnoval Propia    

 Nota: Les cookies de tipus “Pròpies” són utilitzades només pel propietari d’aquesta web i les cookies “De tercers” són utilitzades pel prestador del servei que està detallat en el quadre anterior.

Com puc desactivar o eliminar aquestes cookies?

Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador:

Complement d’inhabilitació per navegadors de Google Analytics

Si desitja rebutjar les cookies analítiques de Google Analyitics en tots els navegadors, de forma que no s’enviï informació de vostè a Google Analytics, pot descarregar un complement que realitza aquesta funció des d’aquest enllaç:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Actualitzacions de la política de cookies

Aquesta plana web pot modificar aquesta Política de Cookies, amb la finalitat d’estar adequadament informat sobre l’ús que fem de les cookies, li recomanem revisar aquesta cada cop que accedeixi a la nostra plana web.


Els nostres Clients

Garantia de satisfacció